گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم
نتایج آخرین نظرسنجی نشان داد

تساوی احتمالی کرسی‌های دو رقیب اصلی در انتخابات رژیم صهیونیستی

در تازه‌ترین نظرسنجی منتشر شده درباره نتیجه احتمالی انتخابات رژیم صهیونیستی، حزب «لیکود» و ائتلاف «آبی‌سفید» حائز کرسی‌های مساوی شدند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۷ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۸۱
به گزارش راهبردمعاصر،‌ انتخابات پارلمانی در فلسطین اشغالی قرار است سه‌شنبه هفته جاری (نه آوریل/ 20 فروردین) برگزار شود؛ در این انتخابات حدود 40 لیست از احزاب مختلف با یکدیگر رقابت می‌کنند.

انتخابات کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی هر چهار سال یک‌بار برگزار می‌شود و در پایان آن، حزب یا ائتلافی که بیشترین آراء را به دست آورد، نخست‌وزیر آینده را معرفی می‌کند.

تعداد کرسی‌های کنست 120 عدد است و رقابت اصلی کنونی میان حزب حاکم «لیکود» به ریاست «بنیامین نتانیاهو» و ائتلاف «آبی سفید» به ریاست «بنی گانتز» رئیس پیشین ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی است.
آخرین نظرسنجی که کانال 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی جمعه شب (دیشب) منتشر کرد، حاکی از آن است که دو جریان رقیب اصلی در این انتخابات یعنی حزب لیکود و ائتلاف آبی‌سفید مساوی خواهند بود و هر کدام 28 کرسی به دست خواهند آورد.

این آخرین نظرسنجی است که به رسانه‌ها اجازه منتشر کردن نتایج آن تا پایان رأی‌گیری انتخابات در ساعت 22:00 (به وقت محلی) روز سه‌شنبه داده شده است.

بنا به این گزارش، کرسی‌های احتمالی که دیگر احزاب کسب خواهند کرد به ترتیب فوق است: حزب کار 10 کرسی. ائتلاف راستگرایان هفت کرسی. «جبهه تغییر عربی (الجبهة العربیة للتغییر)، زیهوت، یهدوت هتوراه» و «راستگرایان جدید»(الیمین الجدید) هر کدام شش کرسی.  «شاس و مرتز» هر کدام پنج کرسی. «کولانو ، اسرائیل بیتنا (اسرائیل خانه ماست) و ائتلاف «الموحده و تجمع» هر کدام چهار کرسی.
تساوی احتمالی کرسی‌های دو رقیب اصلی در انتخابات رژیم صهیونیستی
در این نظرسنجی از افرادشرکت‌کننده پرسیده شده از نظر آنها چه کسی برای نخست‌وزیری بهتر است و 46 درصد آنها به نتانیاهو و 37 درصد آنها به گانتز رأی داده‌اند.

ارسال نظر
آخرین اخبار